Як прикрасити торт просто-10 способів

Декор для торта своїми руками, варіанти прикраси шоколадом, квітами, глазурю, вафлями, безе, посипкою-кращі варіанти.

Торт вважається одним з кращих кондитерських виробів. Візуальні прикраси для торта – основа успішного продажу або високих оцінок.

10 простих ідей прикраси торта для початківців

Завдяки розвитку інтернет, господиням більше не треба шукати нові ідеї в книгах з кулінарії або дізнаватися серед досвідчених домогосподарок. У цій статті описані найбільш яскраві та запам’ятовуються методи, що дозволяють правильно і красиво прикрасити торт в домашніх умовах.

Прикраса торта для початківців вершковим кремом шоколадним ганашем і посипанням

Шоколад по праву вважається популярним і відомим елементом декору солодкого. Якщо ви роздумуєте про те, як можна красиво і смачно прикрасити торт, не маючи належного досвіду, слід відразу звернутися до варіанту використання шоколаду.

Одним з легких методів прикраси торта вважається розпалювання плиток шоколаду з подальшим змішуванням з вершками. В результаті цієї процедури вийде в’язка і зручна для декорування тортика субстанція.

В процесі приготування слід скористатися вершковим кремом, накладається зверху на цей шар шоколаду. Для приготування свого домашнього виробу знадобиться ряд інгредієнтів:

1)Вершкове масло

2)Пудра

3)Молоко.

4) Для привабливого оформлення торта можна додати ароматизатор, в результаті чого у випічки з’явиться приємний запах.

Також можна додати білу посипання в якості прикраси торта своїми руками. Це цілком проста і легка процедура, яка створює кращий візуальний вигляд для домашньої випічки.

Цікаво! Як зробити шоколад – рецепти, кондитерські секрети і технологія виготовлення шоколаду різних видів

Як прикрасити торт живими квітами

Якщо ви хочете прикрасити торт просто і без витрат, слід задуматися про використання бутонів або пелюсток квітів. Цей метод підійде для оформлення в літній або осінній сезон року при наявності саду на своїй ділянці. В результаті прикраси тортів таким чином, ви можете бути впевнені, що випічка справить значний ефект.

Ідея прикрасити торт кондитерська посипання

Посипання вважається одним з найбільш популярних, швидких і легких варіантів створення відповідного і привабливого зовнішнього вигляду.

Приємним плюсом слід вважати наявність широкого спектру посипок, що прикрашають випічку. В залежності від тематики свята існує можливість придбати той тип посипання, який зовні підходить до заходу найбільше.

Важливо розуміти, що посипання можна використовувати не тільки в якості єдиного шару, що покриває всю площу солодкого блюда, але і для створення візерунків або написів.

Покриття посипкою слід робити таким чином: в першу чергу завдається зацікавив шар цифр, фігур або знаків з використанням одного кольору, а потім покрити решту площа іншими видами посипання.

Красиве оформлення тортів написом

Як оформити торт на день народження? Найпопулярнішим варіантом вважається прикраса торта тематичної написом.. Найбільш підходящим матеріалом для написання тексту прийнято вважати глазур. Все більшу популярність набирають їстівні чорнило або штампи для марципанів, рецепт і способи приготування якого в домашніх умовах не представляють складності.

Як навчитися прикрашати торт піньята з кондитерської посипкою всередині

Торт у стилі піньята по праву вважається одним з найбільш складних у приготуванні. Ідея відрізняється підвищеною оригінальністю і привабливим захоплюючим виглядом.

Для створення і прикраси торта вам знадобиться ряд інгредієнтів:

  1. Кілька коржів;
  2. Вершковий крем;
  3. Барвник;
  4. Ароматизатор;
  5. Посипання у великій кількості;
  6. Мастихін;
  7. Кондитерські скребок і шпатель;

В першу чергу випікаються коржі, а потім слід акуратно вирізати в них середини.

Важливо, щоб отвори були однакових діаметрів.

В результаті процедури ви отримаєте три окружності з отворами посередині, нагадують шини автомобіля.

Потім коржі з’єднуються горизонтально між собою за допомогою вершкового крему Після отримання довгастої труби слід засипати в вийшло отвір посипання. Бажано, щоб вона була різних кольорів. Таким чином, солодке блюдо отримає більш привабливий вигляд.

В кінці весь торт обмащують кремом і мастихіном Оригінально прикрашений торт можна подавати на стіл!

Райдужний торт

Райдужний торт ідеально підійде на будь-яке дитяче захід.

Спочатку випікаються коржі, а потім їх з’єднують за допомогою крему. Далі весь торт обмазується вершковим кремом. Після проведеної процедури випічка ставиться в холодильник на 30 хвилин.

Поки вершковий крем твердне, вам слід розкласти крем в кілька блюдець, а потім додати в кожну з них барвник. Після цього кожна з одержаних субстанцій наноситься у вигляді горизонтальної лінії на торт. Важливо розуміти, що солодка випічка буде виглядати привабливіше, якщо кожен шар буде дорівнює по ширині іншим.

Инересно! Букет з фруктів своїми руками: складання простих, красивих і смачних фруктів у букеті для початківців

Прикраса торта глазур’ю дзеркальне покриття

Для приготування глазурі дзеркального типу слід придбати такі кондитерські інгредієнти:

  1. Желатин;
  2. Цукор;
  3. Білий шоколад;
  4. Барвник;
  5. Згущене молоко;
  6. Сироп;

В першу чергу змішується желатин з холодною водою. Потім в отриману субстанцію додається цукор, глюкозний сироп і знову воду. Після проведеної вище процедури слід включити вогонь.

Поки відбувається процес плавлення вам потрібно розтопити білий шоколад і змішати його з згущеним молоком. Після цього отриманий інгредієнт міститься в каструлю. Фінальним дією вважається додавання барвника, який ретельно перемішується за допомогою блендера. Він допоможе створити однорідну глазур, не має всередині себе грудочки або інші непривабливі елементи.

Перед подачею торта на стіл залишається покрити його отриманої глазур’ю.

Вафельний прикраса домашнього торта

Технології в кондитерській справі дійшли до етапу, коли існує можливість проводити друк на їстівної продукції. Таким чином, за допомогою принтерів в кулінарному світі з’явилися зображення на вафельній папері.

Простим і найменш затратним варіантом вважається замовлення нужнойкартинки з урахуванням розміру торта, який буде приготовано. Після цього залишиться помістити її на солодкій випічці і радіти вийшла картині.

Цікавою ідеєю вважається друк сімейної фотографії на вафельній папері. Важливо звернути увагу, щоб фотографія була хорошої якості, і після її роздруківки картинки не спотворилася.

Прикраса домашніх тортів безе

При відсутності часу на підготовку, легким і при цьому симпатичним варіантом вважається використання безе в якості прикраси при оформленні тортика. Цей продукт можна купити практично в будь-якому магазині. При бажанні безе можна приготувати самостійно. Важливо при цьому використовувати барвники, щоб вийшло солодке відповідало дизайном і зовнішнім виглядом основного виробу, в якому воно буде застосовуватися.

Шоколад в декоруванні тортів

З допомогою шоколаду робиться покриття площі торта, написати тематичні написи або фігурки, які стануть повноцінним доповненням до солодкого страви.